Retour policy

Welkom bij Dear Future Me,!

We streven ernaar ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankopen, maar begrijpen dat er momenten kunnen zijn waarop u een product moet retourneren. Lees ons retourbeleid zorgvuldig door om te weten hoe u dit proces soepel kunt doorlopen.

Retourvoorwaarden:

Ongebruikte staat: Het product moet in ongebruikte staat verkeren en vrij zijn van beschadigingen of tekenen van slijtage.

Originele verpakking: Zorg ervoor dat het product wordt geretourneerd in de originele verpakking, inclusief alle accessoires, handleidingen en andere bijbehorende materialen.

Verzegelde producten: Verzegelde producten moten in hun oorspronkelijke, ongeopende staat worden geretourneerd. Producten waarvan de verzegeling is verbroken, komen niet in aanmerking voor retournering.

Procedure voor retournering:

Neem contact op met onze klantenservice via info@dearfutureme.nl binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling om uw retour aan te melden.

Geef de volgende informatie door:

  • Uw naam en ordernummer. 
  • De reden voor de retournering. 
  • Eventuele relevante foto's van het product als er schade is.

Onze klantenservice zal u voorzien van verdere instructies met betrekking tot het retourneren van het product.

Terugbetaling:

Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product, zullen we overgaan tot de verwerking van uw terugbetaling. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd kan variëren. Bedankt voor uw begrip en medewerking. We streven ernaar uw retourneringservaring zo soepel mogelijk te maken. Neem bij verdere vragen of opmerkingen gerust contact met ons op.