klein_banner_2
My own DFM,
Je eigen Dear Future Me, fotoshoot

klein_banner_2
My own DFM,
Je eigen Dear Future Me, fotoshoot

klein_banner_1
My own DFM,
Je eigen Dear Future Me, fotoshoot

Lieve toekomstige ik,

Wat is het mooi om kostbare herinneringen vast te laten leggen. Je zwangerschap, trouwfoto’s of familieportretten, het is duidelijk waar je deze kan laten maken. Maar jezelf laten vast leggen zoals de vrouwen in Dear Future me, een boek vol portretten van vrouwen die zichzelf letterlijk en figuurlijk bloot geven. Dat is je misschien nog onbekend. 

Het is vanaf nu mogelijk om je eigen ‘Dear Future Me’ vast te laten leggen door Jasper Suyk. Een moment waar je jezelf bloot geeft, puur en zoals je bent. Een moment waar je stil staat bij het leven zoals het nu is. Maar ook een moment om stil te staan naar waar je ‘toekomstige ik’ in de toekomst zal staan, of wil komen. 

Voel je vrij om een bericht te sturen, er zal contact met je opgenomen worden om alle mogelijke opties te bespreken voor een fotoshoot die perfect aansluit bij jouw wensen en persoonlijkheid. We stellen gezamenlijk een moodboard op, bespreken verschillende locaties en overleggen over de mogelijkheid van professionele visagie en styling. Na goedkeuring zal de fotoshoot gepland worden en kan je aan de slag gaan met je brief aan je toekomstige zelf. Dit alles is uiteraard compleet vertrouwelijk en privé. 

Na de fotoshoot zal een zorgvuldige selectie van de mooiste beelden gemaakt worden. Na jouw goedkeuring gaan we aan de slag met beeldbewerking, waarna de foto’s in hoogwaardige kwaliteit worden afgedrukt in je eigen ‘Dear Future Me’ fotoboek. Natuurlijk wordt hier de persoonlijke brief aan toegevoegd. Ook is er de mogelijkheid van een art print van de foto’s te ontvangen. Resultaat is een prachtig fotoboek van jezelf; krachtig, zacht en vrij. 

Met liefde, 
Jasper Suyk